Ενημέρωση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών οικογενειών των δικηγόρων

Αναρτάται προς πληροφόρηση των μελών του ΔΣΛ η ενημέρωση που λάβαμε απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου και τον Πρόεδρό του κ. Μπέσκο για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών οικογενειών των δικηγόρων.

«Κατόπιν παρεμβάσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών των οικογενειών μας που φαίνονταν ανασφάλιστα τα τελευταία έτη, επικοινώνησε η διευθύντρια παροχών ΕΦΚΑ μαζί μου. Υπήρχε πρόβλημα στο απογραφικο σύστημα WEB. Όσοι έχετε πρόβλημα,προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα να αποστείλετε στο e-mail : gd.paroxon@efka.gov.gr το ΑΜΚΑ το δικό σας και του εμμέσως ασφαλισμένου μέλους που φέρεται ανασφάλιστο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Να αναγράφετε ως θέμα Ασφαλιστική κάλυψη εμμέσως ασφαλισμένων μελών. H διευθύντρια παροχών του ΕΦΚΑ δεσμεύτηκε ότι θα το αποκαταστήσουν και ήδη αντέδρασε άμεσα στην αποκατάσταση του θέματος με τα μέλη του συλλόγου μας. Της ανέφερα ότι είναι πανελλαδικό το θέμα και δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα σε όσους συναδέλφους αποστείλουν mail. Ήδη έχω ενημερώσει και συλλόγους σας. Θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ.Τσαγκαροπουλο και τη διευθύντρια παροχών που παρενέβησαν άμεσα στο αίτημα μας που ταλαιπωρεί πολλούς συναδέλφους τα τελευταία έτη.»