Σύλλογος Αθλουμένων Δικηγόρων

Η απόφαση για τη σύσταση του σωματείου υπήρξε αποτέλεσμα της επιθυμίας πολλών μελών του Δικηγορτικού Συλλόγου Λάρισας να τεθεί σε καλύτερη οργανωτική βάση η δυνατότητα των συναδέλφων δικηγόρων να ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Σήμερα ο ΣΑΔΠΛ αριθμεί πάνω από 150 τακτικά μέλη, από τα οποία περίπου 45 είναι και αθλητές των αθλητικών του τμημάτων.

Πολυπληθέστερο τμήμα του σωματείου είναι η ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία έχει διακριθεί στην εικοσαετή της πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Δικηγορικών Συλλόγων, το οποίο και κατέκτησε το 2003. Από πέρυσι συμμετέχει και στο πρωτάθλημα επαγγελματικών κλάδων του Δήμου Λάρισας, επίσης, με μεγάλη επιτυχία. Για τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και για κάθε άλλο μέλος του σωματείου που επιθυμεί να αθληθεί, εδώ και 4 χρόνια, ο ΣΑΔΠΛ μισθώνει για όλο το έτος τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δ.δ. Φαλάνης του Δήμου Γιάννουλης.

Επίσης, ο ΣΑΔΠΛ στηρίζει ηθικά και υλικά μεμονωμένους αθλητές – μέλη του της αντισφαίρισης, με συμμετοχές σε πανελλήνιους αγώνες προσώπων του χώρου της δικαιοσύνης. Στο τελευταίο διάστημα, έγιναν και οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις για τη σύσταση και τμήματος καλαθοσφαίρισης με ικανοποιητική ανταπόκριση.

Πέρα από την πολύ καλή του οργάνωση και αυτοτέλεια ως σωματείου, ο ΣΑΔΠΛ οφείλει πολλά και ευχαριστεί για την πολυεπίπεδη υποστήριξη τόσο το ΔΣ Λάρισας, όσο και το ΛΕΑΔΠ Λάρισας, που στέκονται ένθερμοι αρωγοί του από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του.

Διοίκηση ΣΑΔΠΛ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στυλιανός Καλογεράς
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδρέας Χατζηλάκος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Μπένης
ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Ντέφας
ΜΕΛΟΣ/ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Βασίλειος Χελιδόνης