Στη Λάρισα 1-3 Νοεμβρίου 2019 η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019 η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Την Ολομέλεια θα απασχολήσουν σοβαρά και τρέχοντα θέματα του δικηγορικού κόσμου μεταξύ των οποίων το ασφαλιστικό μετά την έκδοση των αποφάσεων του ΣτΕ, ο θεσμός της  διαμεσολάβησης μετά το πέρας της διαβούλευσης του Σ/Ν, οι τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων και άλλα θέματα, όπως αυτά αναγράφονται στην πρόσκληση που μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών  της Ολομέλειας θα γίνει  την Παρασκευή 1/11/ 2019 στο ξενοδοχείο Divani palace αίθουσα Αριστοτέλης Ι και ΙΙ με την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων/νου Τσιάρα και του Γ.Γ. του υπουργείου κ. Π. Αλεξανδρή.

Την επομένη ημέρα 2/11/2019 θα συνεχιστούν οι εργασίες στον ίδιο χώρο. Για τους συνοδούς και τους συνέδρους το Σάββατο θα υπάρξει περιήγηση σε σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης (Αρχαίο Θέατρο, Πινακοθήκη, Διαχρονικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο).

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3/11/2019 στον ίδιο χώρο και στη συνέχεια οι σύνεδροι θα μεταβούν στα Αμπελάκια όπου θα επισκεφθούν το μουσείο Σβάρτς.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ολομέλειας.

Συνημμένα αρχεία:
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00004
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00004 (327 KB)