Κλήρωση δικαστικών αντιπροσώπων εξωτερικού

Σήμερα 8/5/2019 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Συμβούλου-Ταμία του ΔΣΑ, Μαρινέττας Γούναρη και του Διευθυντή Πληροφορικής του ΔΣΑ, Βασίλη Μανιού, κλήρωση στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου για τις 53 θέσεις δικαστικών αντιπροσώπων εξωτερικού. Εκ των κληρωθέντων το 77% είναι Δικηγόροι, το 3% Ασκούμενοι Δικηγόροι, ενώ το υπόλοιπο 20% προέρχεται από άλλους κλάδους διοριστέων δικαστικών αντιπροσώπων. Στους διορισθέντες θα αποσταλεί email με τον διορισμό τους.

Η κλήρωση για τους λοιπούς δικαστικούς αντιπροσώπους του εσωτερικού, τακτικούς και αναπληρωματικούς, θα διενεργηθεί αύριο από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Οι διορισθησόμενοι δικηγόροι, μέλη δικηγορικών συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη του ΟΠΣ Ολομέλειας, θα ενημερωθούν με σχετικό email, ενώ θα είναι δυνατή η ενημέρωση και από τις ιστοσελίδες του ΟΠΣ Ολομέλειας https://portal.olomeleia.gr/ και του Αρείου Πάγου http://www.areiospagos.gr .

Οι λοιποί δικηγόροι, μέλη δικηγορικών συλλόγων εκτός του ΟΠΣ Ολομέλειας, θα ενημερωθούν από τους κατά τόπο δικηγορικούς συλλόγους ή από την ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου http://www.areiospagos.gr