Δυνατότητα αυτόνομης έκδοσης γραμματίων ΔΣΛ μέσω portal.olomeleia.gr – Πληροφορίες/Οδηγίες

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα, 03.05.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε λειτουργία για τα μέλη του ΔΣΛ τέθηκε η δυνατότητα αυτόνομης έκδοσης γραμματίων προκαταβολής κρατήσεων και ενσήμων μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών portal.olomeleia.gr , ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το επόμενο βήμα, δηλαδή την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων όπου αυτό είναι εφικτό.

  • Η έκδοση των γραμματίων γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet και smartphone με χρήση χρεωστικής (χρέωση λογαριασμού) ή πιστωτικής κάρτας. [Σημειώνεται ότι για τη χρήση καρτών εκδόσεως τρίτης τράπεζας (πλην Eurobank) υπάρχει διαχειριστική επιβάρυνση ενός ευρώ (1€) ανά συναλλαγή.]
  • Η πρόσβαση στο portal.olomeleia.gr γίνεται και μέσω του σχετικού εικονιδίουbanner-olomeleia στην αρχική σελίδα του dslar.gr.
  • Οι κωδικοί σύνδεσης έχουν αποσταλεί στα μέλη του ΔΣΛ μέσω SMSκατά το παρελθόν. Αποτελούν αυστηρώς προσωπικό δεδομένο, του οποίου η φύλαξη επιβάλλεται, ενώ απαγορεύεται η κοινοποίησή του σε τρίτους. Συνιστάται, μετά την πρώτη σας σύνδεση, να προβείτε σε αντικατάσταση του κωδικού πρόσβασης με καινούργιο που γνωρίζετε αποκλειστικά εσείς. Για τον σκοπό αυτό επιλέγετε Διαχείριση στοιχείων>Αλλαγή κωδικού.
  • Ακύρωση εκδοθέντων γραμματίων γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, δηλαδή με έγγραφη αίτηση, απευθυνόμενη προς τον κ. Ταμία του ΔΣΛ. Σε περίπτωση ακύρωσης γραμματίου, γίνεται αυτόματα επαναπίστωση του αρχικώς χρεωθέντος ποσού.
  • Για κάθε πρόβλημα ή απορία, μπορείτε να απευθύνεστε με email στο admin@dslar.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του dslar.gr.

Ακολουθούν εικονογραφημένες οδηγίες α) έκδοσης γραμματίων μέσω του συστήματος και β) ανάκτησης (απωλεσθέντων) κωδικών πρόσβασης (εφόσον έχετε δηλώσει έγκυρη διεύθυνση emailστον ΔΣΛ) που θα αναρτηθούν και στην κατηγορία ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ του ιστοτόπου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΠ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ