Συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με συνδιοργανωτές τους Δικηγορικούς Συλλόγους του Εφετείου Λάρισας στις 18.11.2023

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ,

ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

18.11.2023 – Συνεδριακό κέντρο Divani Palace Larissa

 

Λάρισα 12.11.2023

 

Στη Λάρισα, στις 18.11.2023, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, με συνδιοργανωτές τους Δικηγορικούς Συλλόγους του Εφετείου Λάρισας.

Αμέσως κατωτέρω παρατίθεται το link με το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου :

 

http://ende.gr/wp-content/uploads/2023/11/Programma_Enosi-Dikastwn-kai-Eisaggelewn_2023_ana-selida-1.pdf

 

Η παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου είναι ελεύθερη για τους Δικηγόρους-μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων του Εφετείου Λάρισας και δεν απαιτείται προεγγραφή.

 

ΣΗΜ : Οσον αφορά τη δυνατότητα συμμετοχής των Δικηγόρων-μελών των Δικηγορικών Συλλόγων του Εφετείου Λάρισας στο δείπνο που θα ακολουθήσει, λόγω της αντικειμενικής ανάγκης να δηλωθεί συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών, παρακαλούμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τυχόν σχετική επιθυμία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dslar@dslar.gr (υπόψιν κου Μητρά). Στο μήνυμά σας πρέπει να αναγράφεται το όνομα και η ιδιότητά σας, με όλως επιγραμματική αναφορά στην επιθυμία σας να συμμετέχετε στο δείπνο του εν λόγω συνεδρίου στις 18.11.2023. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των προβλεπομένων θέσεων, βάση του χρόνου αποστολής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην άνω ηλεκτρονική διεύθυνση (Εναρξη υποβολής δηλώσεων : Τρίτη 14.11.2023 και ώρα 11.00). Σε όσους θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής στο δείπνο βάση της χρονικής προτεραιότητας της δήλωσής τους, θα σταλεί σχετική ειδοποίηση από την ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, έως το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11.                 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΔΕ – ΛΑΡΙΣΑ 18-11-2023