Τουρνουά Αντισφαίρισης “Open Νομικών 2023” από το Τμήμα Αντισφαίρισης του Σ.Π.Α.Δ.Λ.

ΔΛ2

Τουρνουά Αντισφαίρισης Open Νομικών 2023”

 

 

Α. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Το Τμήμα Αντισφαίρισης του Σωματείου Πολιτισμού Αθλητισμού Δικηγόρων Λάρισας με έδρα τη Λάρισα αποφασίζει τη διεξαγωγή του Ερασιτεχνικού Τουρνουά Αντισφαίρισης Open Νομικών 2023”.

Κατηγορίες : 1) OPEN Ανδρών 2) OPEN Γυναικών 3) Διπλά Ανδρών 4) Διπλά Γυναικών 5) Διπλά-Μικτά.

Β. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 με προβλεπόμενη λήξη τουρνουά (τελικοί-απονομές) την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023.

Γ. ΕΔΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Egalite Tennis School στη Λάρισα, Διεύθυνση γηπέδων: 2ο χλμ. Περιφερειακής Λάρισας – Τρικάλων (Γήπεδο AEL F.C ARENA), τηλ. επικοινωνίας 6976388759 – 6984831574 (Γραμματεία, κρατήσεις), Web: www.egalite-larisa.gr E-mail: egalite.ts@gmail.com

Επιφάνεια γηπέδων: 4 ηλεκτροφωτισμένα hard courts (σκληρά γήπεδα).

Μπάλες : Οι παίκτες θα χρησιμοποιούν τις δικές τους μπάλες.

Υπεύθυνοι Αγώνων :

Αναστασίου Γεώργιος 6973335839 anastassiou.george@gmail.com , Γιαννούλας Φώτιος 6937246517  giannoulasf@gmail.com  και  Ηλιάδης Ιωάννης 6944677346 ioaniliadis@yahoo.gr

Δ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι εν’ ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι Δικηγόροι, Δικαστές, Εισαγγελείς, Συμβολαιογράφοι, Υποθηκοφύλακες, Δικαστικοί Υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Ασκούμενοι Δικηγόροι και Φοιτητές Νομικής.

Η δήλωση συμμετοχής του κάθε αγωνιζόμενου αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι απόλυτα υγιής και συμμετέχει με δική του αποκλειστικά ευθύνη.

Δηλώσεις συμμετοχής – απόσυρσης θα γίνονται από 03.05.2023 μέχρι την 14.05.2023 και ώρα 17:00 στo e-mail spadltennis@gmail.com και στα παραπάνω τηλέφωνα και e-mail των υπευθύνων των αγώνων.

Η κλήρωση των αγώνων θα λάβει χώρα στις 15/05/2023 και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις του χώρου διεξαγωγής των αγώνων (Egalite Tennis Schοol) στην ως άνω δ/νση και το πρόγραμμα θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά -κατόπιν της επικοινωνίας της διοργάνωσης με τους συμμετέχοντες στο “google drive”, το οποίο θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους συμμετέχοντες, ή/και μέσω του επίσημου ιστότοπου των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα λάβει χώρα το τουρνουά (www.egalite-larissa.gr).

  1. E. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΕΠΑΘΛΑ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε όλες τις κατηγορίες με τη μορφή knock out, με το σύστημα “consolation ταμπλό” για του ηττημένους του πρώτου γύρου, εφόσον οι συμμετοχές στις εκάστοτε κατηγορίες υπερβαίνουν τις οχτώ (8) συνολικά. Σε διαφορετική περίπτωση (λ.χ. λιγότεροι συμμετέχοντες) δύναται να δημιουργηθούν εξ’ αρχής στις συγκεκριμένες κατηγορίες, αντί των ανωτέρω, όμιλοι των τριών ή τεσσάρων αγωνιζομένων, προκειμένου οι νικητές να προκριθούν στην τελική φάση της κατηγορίας τους.

Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 6 games, με tie break των 7 πόντων, σε περίπτωση ισοβαθμίας των games (6-6). Σε περίπτωση ισοβαθμίας των set (1-1) θα υπάρξει αντί 3ου set, super tie-break των 10 πόντων. Σε διπλά και μικτά ισχύει το σύστημα noadd.

Οι δύο πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο.

ΣΤ. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ο κάθε παίχτης έχει δικαίωμα παρέκκλισης από το αγωνιστικό του πρόγραμμα μια φορά στη διάρκεια του τουρνουά και πάντα σε συνεννόηση με τη γραμματεία αγώνων. Σε περίπτωση περεταίρω παρέκκλισης καθώς και σε περίπτωση αγωνιστικής απουσίας χωρίς ενημέρωση της γραμματείας ο αγώνας κατοχυρώνεται στον αντίπαλο με σκορ 6-0, 6-0, άλλως ως w/o.

Ο προγραμματισμός των αγώνων θα γίνεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των διοργανωτών με τους παίκτες. Δύναται και οι παίκτες να κανονίσουν τον μεταξύ τους αγώνα ενημερώνοντας τους διοργανωτές έγκαιρα ώστε να βρεθεί διαθεσιμότητα γηπέδου.

Όλα τα ματς θα θεωρηθούν έγκυρα εφόσον και μόνο διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Egalite Tennis School.

Eπιτρέπεται σε γυναίκες ή ζευγάρια μικτά, να λάβουν μέρος στις ανδρικές κατηγορίες, εφόσον το επιθυμούν.

Ζ. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν για όλους τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν με το φως της ημέρας. Σε περίπτωση χρήσης φωτισμού, το κόστος θα υπολογίζεται  συμπληρωματικά σε 3,00 €/άτομο ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας. Σε περίπτωση χρήσης φωτισμού εν μέρει, το κόστος χρήσης του θα υπολογίζεται σύμφωνα με τη διάρκεια και τις εκάστοτε χρονοχρεώσεις των εγκαταστάσεων.

Το υπολειπόμενο κόστος για τους συμμετέχοντες θα καλυφθεί από τον Σ.Π.Α.Δ.Λ. και τον χορηγό της διοργάνωσης, την αλυσίδα καταστημάτων Bollocks.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΔΛ