Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ. την 10.03.2020 – ημερήσια διάταξη

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΕΔΡ

Λάρισα, 9 Μαρτίου 2020
Aριθμ. πρωτ.  175

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΛ

Καλείστε στις 10 Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, σε συνεδρίαση αυτού με ΘΕΜΑΤΑ :

1.    Ενημέρωση Προέδρου.

·         Ψήφισμα συμπαράστασης στο Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

·         Αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για αναστολή λειτουργίας των Δικαστικών Μεγάρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ως μέσον πρόληψης και καταστολής της επέκτασης του κοροναϊού-Covid19.

·         Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Σ.Λ.  ως μέλος της Τριμελούς Επιτροπής για την καταστροφή ή εκποίηση του άχρηστου αρχείου του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας.

·         Αίτημα από την Κτηματική Υπηρεσία Λάρισας για ορισμός Προέδρου και αναπληρωτή της Επιτροπής Δημοσίων Κτημάτων.

·         Κοινοποίηση εξώδικης πρόσκλησης-Δήλωσης Αστερίου Λαχανά προς Δήμο Λαρισαίων σχετική με προκήρυξη πρόσληψης δικηγόρου με έμμισθη εντολή στο Δήμο Λαρισαίων.

·         Ενημέρωση απόφασης Επιτροπής Βιβλιοθήκης (Εισηγητής ο κ. Κωνσταντίνος Βελησσαρίου)

·         Προσφορά προγράμματος (από ΚΕΚ ΓΡΑΜΜΗ) για επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση από φορείς εκπροσώπησης των  υπαλλήλων.

·         Απάντηση Φανής Θεμελή.

·         Αίτημα Ροδόπης Παπαγεωργίου για έκδοση ΑΠΥ στο όνομά της.

·         Παρέμβαση υπέρ του Δ.Σ.Α. στη δίκη του Σ.τ.Ε. για τους υπαλλήλους.

2.    Υπηρεσιακά Θέματα.

3.    Εξουσιοδότηση Προέδρου για διαπραγμάτευση και υπογραφή συμβάσεων με τις Τράπεζες Νομικών Πληροφοριών «ΝΟΜΟΣ» – «ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ-ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» – «ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» .

4.    Πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής για κατάθεση χρημάτων σε επιλογή συνεργαζόμενης Τράπεζας και χορήγηση δωρεάν Virtualpos στα μέλη του Δ.Σ.Λ.

 5.    Απολογισμός Δ.Σ.Λ. έτους 2019 (Εισήγηση Φαίδρας  Γκάγκα-Ταμίας).

6.    Αίτημα των συναδέλφων Α.Γραβάνη- Φ.Αστερίου- Β.Βράκα- Π.Δημοβέλη και Κ.Σουλακούδη σχετικό με την απολύμανση στους χώρου του Δ.Μ.Λ. & Μ.Δ.Λ. ως μέσον πρόληψης και καταστολής της επέκτασης του κοροναϊού-Covid19.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ

201401162115095650