Συνέδριο της Νομικής Σχολή της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση τον επόμενο Μάιο ενενήντα (90) χρόνων λειτουργίας

Η Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει τον επόμενο Μάϊο ενενήντα (90) χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2020, με θέμα: «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ».

Τα επιμέρους ζητήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι:
οι πηγές κινδύνου και τα ζητήματα ευθύνης που δημιουργούνται, ψηφιακές συναλλαγές και ψηφιακή διακυβέρνηση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, τεχνητή νοημοσύνη, fake news και λειτουργία των θεσμών. Συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δικαστικοί λειτουργοί και δικηγόροι.

Το συνέδριο κλείνει με στρογγυλή τράπεζα, με θέμα: «Δίκαιο, Ελευθερία, Ασφάλεια» στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν απόφοιτοι της Σχολής που έχουν διατελέσει Υπουργοί Δικαιοσύνης ή Δημόσιας Τάξης.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει επιδειχθεί και προκειμένου να διευκολυνθεί η οργάνωση του Συνεδρίου και να ετοιμαστούν και αποσταλούν οι φάκελοι των συνέδρων, παρακαλούμε, εάν θέλετε να συμμετάσχετε, να μας στείλετε τη δήλωση που επισυνάπτεται στη διεύθυνση: popik@law.auth.gr. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση στο συνημμένο αρχείο

Συνημμένα αρχεία:
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00035
Συνημμένο χωρίς τίτλο 00035 (610 kB)