Ζωντανή αναμετάδοση του Διεπιστημονικού Συνεδρίου «Τεχνολογικές εξελίξεις και Δικαιοσύνη» απο τον ιστότοπο του Δ.Σ.Λάρισας – Τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου

screenΞεκινούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις, Λάρισα), οι εργασίες του Διεπιστημονικού Συνεδρίου που διοργανώνει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο, το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας και την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις και Δικαιοσύνη».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί απο ώρες 18:00 έως τις 20:30 την 10η Μαΐου και απο 10:00 έως τις 17:00 την 12η Μαΐου 2019. Το πρωΐ της 10ης Μαΐου στο ίδιο χώρο θα διεξαχθεί Παιδικό Συνέδριο με θέμα «Τα παιδιά και οι τεχνολογικές εξελίξεις» απο τις 10:00 έως τις 13:00.

Οι εργασίες του Συνεδρίου και τις δύο ημέρες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (www.dslar.gr) ενώ μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου στο συνημμένο αρχείο.

Για να παρακολουθήσετε το Συνέδριο μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Link: https://www.youtube.com/channel/UCmAPDJxP4DSg7Ze6do8qH4A/live?spfreload=5