Έναρξη 35ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Αγαπητοί συνάδερφοι σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, θα μεταβεί αύριο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη της Κοζάνης , όπου και θα αναμετρηθεί με την ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της κοινότητας Κομνηνών Κοζάνης με ώρα έναρξης 15:00, ενώ μετά τον αγώνα οι συνάδερφοι της Κοζάνης θα παραθέσουν γεύμα φιλοξενίας στην ομάδα μας.
Η ομάδας μας την φετινή χρονιά στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Π.Π.Π.Δ.Σ.Ε., κληρώθηκε και θα αγωνιστεί με τις ομάδες του Δ.Σ. Ιωαννίνων, του Δ.Σ. Κατερίνης και του Δ.Σ. Κοζάνης, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες που θα λάβουν χώρα μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, με στόχο την τρίτη συνεχή πρόκρισή της, στην τελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως και 7 Ιουλίου στην πόλη Ρόδου, και στην οποία θα προκριθούν οι καλύτερες 16, από τις 34 ομάδες Δικηγορικών Συλλόγων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας, κατάφερε να προκριθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες του δεύτερου επίσημου πανελλαδικού θεσμού ποδοσφαίρου δικηγορικών συλλόγων που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2019, δηλαδή στο θεσμό του Πανελληνίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, ο οποίος διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος, με συμμετοχή 30 ομάδων Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας.
Ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας για το κύπελλο, είναι η ομάδα της Ρόδου , σε νοκ-άουτ αγώνα που μετά από κλήρωση ορίστηκε να γίνει στην πόλη της Ρόδου, και με πιθανή νίκη της, η ομάδας μας θα χρειάζεται μόλις ένα ακόμα νικηφόρο αγώνα προκειμένου να καταφέρει για πρώτη φορά , στην σύντομη ιστορία του θεσμού, την πρόκρισή της , στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού και την συμμετοχή της στην τελική φάση του Κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί φέτος , την πρώτη εβδομάδα του μήνα Ιούνιου 2019 στην πόλη της Χαλκίδας.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

received_755748611470189