Προσθήκη εφαρμογής υπολογισμού δικαστικών προθεσμιών στον κλειστό τομέα του ιστότοπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε πως απο σήμερα, και μέσω του κλειστού τομέα του ιστοτόπου, παρέχεται δωρεάν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, πρόσβαση σε διαδικτυακή σελίδα αυτόματου υπολογισμού δικαστικών προθεσμιών.

Η σελίδα αυτή  έχει δημιουργηθεί από την εταιρία «Custom Software Solutions Μον. ΕΠΕ» η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της πληροφορικής, ήδη από το έτος 2007. Στα πλαίσια της δραστηριότητας της, έχει αναπτύξει ένα λογισμικό αυτόματου υπολογισμού δικαστικών προθεσμιών (ΚΠολΔ, ΚΔΔ, ΚΠοινΔ) για κινητά τηλέφωνα, το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά με την εμπορική επωνυμία «Nobilis». Το Nobilis υπολογίζει, καταχωρεί & υπενθυμίζει αυτόματα στο ημερολόγιο του κινητού τηλεφώνου σας, όλες τις προθεσμίες, που σχετίζονται με μία δικαστική υπόθεση.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών, από την κυκλοφορία του ως άνω λογισμικού, η εταιρία δημιούργησε την διαδικτυακή σελίδα, της οποίας τη χρήση προσφέρει δωρεάν στα μέλη του Συλλόγου μας. Καταχωρώντας εύκολα τον τύπο, τον τόπο του δικαστηρίου και την ημερομηνία της δικασίμου, μέσω της ιστοσελίδας, υπολογίζονται αυτόματα οι όποιες προθεσμίες της υπόθεσης. Η διαφορά με την εμπορική διάθεση του προϊόντος είναι πως δεν μπορεί να γίνει αποθήκευση των δεδομένων σε κάποιο αρχείο, πλην όμως είναι δυνατή η εκτύπωση αυτών ή η αποστολή ειδοποιήσεων πριν τη λήξη των προθεσμιών σε email.

2019-01-31 (5)

 

Επίσης, όπως θα έχετε διαπιστώσει στον ανοιχτό τομέα του ιστότοπου έχει προστεθεί εδώ και δύο περίπου μήνες εικονίδιο στο οποίο εμφανίζεται το πιο πρόσφατο χρονικά «τιτίβισμα» (tweet) από συγκεκριμένη λίστα επιλεγμένων λογαριασμών του twitter, τους οποίους «παρακολουθεί» ο επίσημος λογαριασμός του Συλλόγου στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο. Το συγκεκριμένο εικονίδιο λειτουργεί ουσιαστικά ως μία ζωντανή ροή των σημαντικότερων ειδήσεων (newsfeed) για τον νομικό και δικηγόρο. Για εμφάνιση των προηγουμένων tweetsκαι νέων μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Προβολή στο Twitter” (δείτε σχετική εικόνα).

2019-01-31 (1)

Ακόμη, όσοι έχετε διαγραφεί από τη λίστα μελών του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) του Συλλόγου κατά την εφαρμογή του GDPR ή δεν είχατε δηλώσει ποτέ διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στο Σύλλογο, μπορείτε πλέον να εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα που έχει προστεθεί ήδη στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του www.dslar.gr (δείτε σχετική εικόνα).

2019-01-31 (2)

Τέλος, ενεργοποιήθηκε εδώ και ημέρες, η δυνατότητα ζωντανής υποστήριξης (onlinehelpdesk) για άμεση επίλυση προβλημάτων με τον ιστότοπο. Έτσι, για προβλήματα εισόδου στον κλειστό τομέα (απώλεια κωδικών) και άλλα τεχνικά ζητήματα θα επιλέγετε στο αναδυόμενο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας το “IT-BoxSupport” ενώ για τυχόν ελλείψεις σε περιεχόμενο του κλειστού τομέα (Πινάκια – Εκθέματα κλπ) και άλλες παρατηρήσεις για το περιεχόμενο των άρθρων θα επιλέγετε το εικονίδιο “Υποστήριξη Δ.Σ.Λάρισας” (δείτε σχετικές εικόνες).

2019-01-31 (3) 2019-01-31 (4)

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ