Ανακοίνωση ΔΣΛ για δηλώσεις Αλ. Κούγια εις βάρος Δικηγόρων Λάρισας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα 28 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι προσβλητικές και περιφρονητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους συναδέλφους του, σύμφωνα με τις οποίες μάλλον θα πρέπει να τον ευγνωμονούν επειδή δεν άνοιξε γραφείο στη Λάρισα και εξαιτίας αυτής της μεγαθυμίας (!) δεν έκλεισαν τα γραφεία τους, αποτελούν μνημείο πνευματικής κατάπτωσης και παντελούς έλλειψης παιδείας.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι σε παρόμοια αρνητικά φαινόμενα, που ατυχώς εκπηδούν από τους κόλπους του δικηγορικού σώματος, επιφυλάσσει θεσμική αντιμετώπιση. Είναι προφανές, ότι ο εν λόγω κύριος αγνοεί την προέχουσα υποχρέωση του δικηγόρου, να μη θίγει το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος και να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια όπως επιβάλει ο Κώδικας Δικηγόρων.
Συνακόλουθα προς τα παραπάνω, ο κατά τις δηλώσεις αυτοεπαινούμενος ως κορυφαίος και στάρ (!) δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, θα αντιμετωπίσει πλέον τη προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, με αφετηρία τη παραγγελία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΠ.ΓΡΑΒΑΝΗΣ