Ειρηνοδικείο Φαρσάλων: Προσωρινές διαταγές κατά τη διάρκεια αναστολής δικαστικών εργασιών λόγω εκλογών

                                                 ΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ                             Φάρσαλα,  09.09.2015
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
40300 ΦΑΡΣΑΛΑ
Τηλ. επικοινωνίας : ( 24910 ) 22492                            Αριθμ. Πρωτ. 303
Επικοινωνία :       Ευανθία Γκρέτση,
Σοφία Αθανασοπούλου
E- mail : yp_dik92@otenet.gr
          
ΠΡΟΣ :κ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

 

ΚΟΙΝ. : κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Λάρισας

ΘΕΜΑ:      «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Εκδίκαση αιτήσεων προσωρινών διαταγών ρύθμισης οφειλών του ν. 3869/2010 στο Ειρηνοδικείο Φαρσάλων κατά το χρονικό διάστημα αναστολής των εργασιών των Δικαστηρίων λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015»

ΣΧΕΤ. :     Η με αριθμό 64655/02.09.2015 εγκύκλιος του Υπουργού Δικαιοσύνης περί αναστολής των εργασιών των Δικαστηρίων λόγω Βουλευτικών Εκλογών κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως και 25 Σεπτεμβρίου του έτους 2015.

Σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι οι αιτήσεις προσωρινών διαταγών ρύθμισης οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων του ν. 3869/2010 που έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στο κατάστημα του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων την 21η Σεπτεμβρίου 2015 ( επομένη των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, ημέρα Δευτέρα ), ήτοι εντός του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο έχουν ανασταλεί οι εργασίες των Δικαστηρίων σύμφωνα με την ανωτέρω αναφερόμενη απόφαση ( βλ. ανωτέρω σχετικό έγγραφο ), θα συζητηθούν κανονικά κατά την ανωτέρω ήδη προσδιορισθείσα ημέρα και ώρα λόγω του επείγοντος χαρακτήρα αυτών.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας ( π.χ. με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ.Σ. Λάρισας ή σε πίνακα ανακοινώσεων, κ.λ.π. ), προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι σχετικά ενδιαφερόμενοι ( εντολείς, πληρεξούσιοι δικηγόροι αιτούντων, πληρεξούσιοι δικηγόροι καθ’ ων – πιστωτών, κ.λ.π. ).

 Ο Ειρηνοδίκης Φαρσάλων

Αθανάσιος Μπλάντας