ΕΚΛΟΓΕΣ 25.01.2015: Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων προτίμησης -εξαίρεσης (ενημ. 05.01.2015)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα, 30.12.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ONLINE αιτήσεις προτίμησης-εξαίρεσης για Βουλευτικές Εκλογές 25.01.2015

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης προτίμησης – εξαίρεσης για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015Η δυνατότητα είναι ήδη ενσωματωμένη στο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του portal.olomeleia.gr που είναι ενεργοποιημένο για τα μέλη του ΔΣΛ. Η είσοδος στο σύστημα γίνεται μέσω σχετικού συνδέσμου-εικονιδίου «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ» στον ιστότοπο του ΔΣΛ dslar.gr .

Διευκρινιστικές παρατηρήσεις:

  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προτίμησης – εξαίρεσης λήγει την 09.01.2015. Περισσότερα σχετικά με την εκλογική εγκύκλιο, πληροφορίες και υποδείγματα ΕΔΩ.
  • Οι κωδικοί πρόσβασης στο portal.olomeleia.gr (που είναι αυστηρά προσωπικοί μιας και μέσω αυτών μελλοντικά θα γίνεται η καταβολή γραμματίων προεισπράξης και αποϋλοποιημένων ενσήμων) θα αποσταλούν εκ νέου στα μέλη του ΔΣΛ εντός των επόμενων ημερών (είχαν ήδη αποσταλεί το Μάιο 2014). Όσοι δεν τους παρέλαβαν (νεοεγγραφέντες ασκούμενοι κλπ) θα μπορούν επίσης να τους προμηθεύονται από τη Γραμματεία του ΔΣΛ.
  • Συνεχίζει να υφίσταται η δυνατότητα χειρόγραφης συμπλήρωσης της αίτησης προτίμησης-εξαίρεσης και κατάθεσης στη γραμματεία του ΔΣΛ.
  • Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις παραλαμβάνονται από τον Δ.Σ.Λ., ενώ και οι χειρόγραφες αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από το προσωπικό του Δ.Σ.Λ.. Κατόπιν, οι συγκεντρωτικές καταστάσεις θα αποσταλούν στον Άρειο Πάγο σε ηλεκτρονική μορφή εντός της προβλεπόμενης νόμιμης προθεσμίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ                        ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ


Ενημέρωση 05.01.2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ

Συνημμένα αρχεία:
ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ (162 KB)