Ανακοίνωση για προθεσμία καταβολής 3ης δόσης ΛΕΔΕ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ 3ΗΣ ΔΟΣΗΣ 2013 ΣΤΟ ΛΕΔΕ

Σας γνωρίζουμε ότι η τρίτη (3η) και τελευταία για το έτος 2013 δόση του ΛΕΔΕ, είναι εμπροθέσμως καταβλητέα μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου 2013.

Οι συνάδελφοι μπορούν να καταβάλουν τις εισφορές τους στο λογαριασμό του φορέα με αριθμό 155/29607531 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ακολούθως να προσκομίζουν το παραστατικό καταβολής στη γραμματεία του Δ.Σ.Λ., με μέριμνα του οποίου ακολούθως όλα τα σχετικά παραστατικά θα συγκεντρωθούν και θα αποσταλούν στο ΛΕΔΕ.

Το ύψος της δόσης ανέρχεται για μεν τους δικηγόρους που δεν έχουν συμπληρώσει πενταετία στο ποσό των 160 ευρώ για δε τους υπολοίπους στο ποσό των 220 ευρώ. Επειδή όμως υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι οι οποίοι δικαιούνται ενός πιστωτικού υπολοίπου από τον ΛΕΔΕ (το οποίο προέκυψε από την κατάργηση του άρθρου 21 του καταστατικού του), όποιος συνάδελφος επιθυμεί να ενημερωθεί για το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβάλει (αφαιρουμένου δηλ. του τυχόν πιστωτικού υπολοίπου του), μπορεί να απευθυνθεί στη Γραμματεία του Συλλόγου (κ. Αντώνιο Δέλκο, τηλ. 2410.532037).

Τέλος και για την περαιτέρω ενημέρωση των νεότερων κυρίως συναδέλφων αναφορικά με τον ΛΕΔΕ, σας υπενθυμίζουμε ότι το ισχύον καταστατικό του είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας.