Ανακοίνωση ΔΣΛ: Παραδίδονται σε χρήση οι αίθουσες Δικηγόρων στο Δικαστικό Μέγαρο

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λάρισα 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παραδίδονται σε χρήση οι αίθουσες Δικηγόρων
του 2ου ορόφου του Δικαστικού μεγάρου

Όπως γνωρίζετε, οι δύο (2) αίθουσες αναμονής των δικηγόρων που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, είχαν προ καιρού σφραγιστεί λόγω της παρακμιακής εικόνας που παρουσίαζαν το τελευταίο διάστημα και τούτο εξαιτίας της ανεξέλεγκτης προσβασιμότητας εντός αυτών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόλυτη αναίρεση του σκοπού για τον οποίο προορίζονται.
Με μέριμνα και δαπάνες του Συλλόγου μας, οι αίθουσες αυτές προσφάτως ανακαινίστηκαν πλήρως και εξοπλίστηκαν με σύγχρονη επίπλωση, φιλοδοξώντας να προσφέρουν στους συναδέλφους τις πλέον κατάλληλες συνθήκες προσωρινής ανάπαυλας και αναμονής, κατά τις ώρες της εργασίας μας εντός του Δικαστικού Μεγάρου.
Οι αίθουσες αυτές προορίζονται αποκλειστικά και μόνον για τους δικηγόρους και ως εκ τούτου ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος σ’αυτές κανενός άλλου προσώπου (πχ. εντολέα), ακόμη και με τη συνοδεία δικηγόρου. Ο περιορισμός αυτός σκοπό έχει αφενός την περιφρούρηση της ηρεμίας και της περισυλλογής όσων συναδέλφων αναζητήσουν σ’αυτές κάποιες στιγμές ανάπαυσης ή ακόμη και προετοιμασίας της υποθέσεώς τους, την εκδίκαση της οποίας αναμένουν και αφετέρου την αποφυγή καταστάσεων σαν κι αυτές που είχαν οδηγήσει στην απόλυτη υποβάθμισή τους και ως εκ τούτου στη σφράγισή τους.
Για το λόγο αυτό οι πόρτες των δύο αιθουσών θα ανοίγουν μόνον με μαγνητικές κάρτες, κάτοχοι των οποίων θα είναι μόνον οι δικηγόροι- μέλη του ΔΣΛ, οι οποίοι μπορούν από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και εφεξής να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου μας προκειμένου να τις εφοδιαστούν.
Είναι αυτονόητο ότι εντός των αιθουσών ΔΕΝ επιτρέπεται το κάπνισμα, δεδομένου ότι σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα γινόταν από δυσάρεστη έως ανυπόφορη, ιδίως για τους μη καπνιστές συναδέλφους.
Παραδίδοντας τους χώρους αυτούς σε χρήση, ζητούμε απ’όλους τους συναδέλφους να σεβαστούν και να τηρήσουν τους ανωτέρω περιορισμούς, προκειμένου όλοι μας να απολαμβάνουμε τις πολιτισμένες συνθήκες αναμονής που προορίζονται να μας παρέχουν οι δύο αυτές αίθουσες, όπως άλλωστε αρμόζει στο λειτούργημα που ασκούμε.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης και στην αίθουσα αναμονής των δικηγόρων που βρίσκεται στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου και αυτή με τη σειρά της να παραδοθεί εκ νέου σε χρήση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ