Έναρξη λειτουργίας Νομικού Φροντιστηρίου Φ. Ανδρέου

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Φ. ΑΝΔΡΕΟΥ

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι από το προσεχές Φθινόπωρο θα λειτουργήσει στην πόλη της Λάρισας Σπουδαστήριο Δικαίου – Νομικό Φροντιστήριο, για την προετοιμασία των υποψηφίων για την Εθνική Σχολή Δικαστών και Εισαγγελέων, στο οποίο θα διδάσκονται:Αστικό Δίκαιο και Πολιτική ΔικονομίαΠοινικό Δίκαιο μαζίμε Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο και Ποινική ΔικονομίαΕμπορικό ΔίκαιοΜάθημα Γενικής Παιδείας και Νομική ορολογία στα Αγγλικά – Γαλλικά και Γερμανικά, για τις γραπτές εξετάσεις. Για τις προφορικές (τελικές) εξετάσεις θα διδάσκεται και το μάθημα «Δίκαιο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων».

Τα μαθήματα θα είναι καθημερινά τρίωρης διάρκειας και απογευματινά από τις 6 έως τις 9. Η διδακτική περίοδος θα είναι συνολικής διάρκειας 7 ½ μηνών. Τα δίδακτρα θα ανέρχονται στο ποσό των 5.100 ευρώ (πακέτο) και για τα επτά (7) πρώτα μαθήματα και το ποσό αυτό θα καταβάλλεται ως εξής: Με την εγγραφή 1200 ευρώ, στις 15 Νοεμβρίου 1300 ευρώ, στις 15 Ιανουαρίου 1300 ευρώ και στις 15 Μαρτίου 1300 ευρώ. Η θεωρητική διδασκαλία θα είναι διάρκειας έξι (6) μηνών και τον τελευταίο 1 ½ μήνα θα δίδονται στους σπουδαστές συνεχώς μικτά πρακτικά θέματα, όπως ακριβώς δίδονται στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής, αλλά και στο τέλος κάθε μήνα θα δίδονται πρακτικά θέματα πάνω στη διδαχθείσα ύλη, όπως Αστικού Δικαίου και Πολιτικής Δικονομίας (μαζί), Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας (μαζί), Εμπορικού Δικαίου, αλλά και θέματα Γενικής Παιδείας και Νομικής ορολογίας ξένων γλωσσών.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα την 1η Οκτωβρίου και θα τελειώσουν στις 15 Μαΐου του 2014.

Οι σπουδαστές θα λάβουν γνώση όλων των θεμάτων, όλων των μαθημάτων που δόθηκαν στις εξετάσεις στην εθνική σχολή δικαστών την τελευταία δεκαετία, για να εγκλιματιστούν στο πνεύμα των εξετάσεων.

Εγγύηση του φροντιστηρίου μας είναι το μεράκι και η αγάπη των καθηγητών γι’ αυτό που κάνουν, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία είναι καταξιωμένοι δικηγόροι στο χώρο τους.

Μέχρι το τέλος του έτους θα τεθούν σε λειτουργία δυο νέα τμήματα: Τμήμα υποψηφίων για τις εξετάσεις συμβολαιογράφων και τμήμα υποψηφίων για τις εξετάσεις δικαστικών επιμελητών, ενώ από τους πρώτους μήνες του 2014 θα διδάσκεται «η πρακτική δικηγορία» σε όλα τα μαθήματα. Τέλος το επόμενο έτος θα λειτουργήσει και τμήμα υποψηφίων για τις εξετάσεις των διοικητικών δικαστών, αλλά και υποψηφίων για το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ). Η διεύθυνση του φροντιστηρίου είναι, οδός Μανωλάκη, αριθμός 9-11 Γ΄, 3ος όροφος, ΤΚ 41222, τηλ. (2410) 250-298.

Υπεύθυνος

Φίλιππος Ανδρέου

Δικηγόρος