Συμμετοχή ΔΣΛ σε δράση υπέρ γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα 10 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμμετοχή σε δράση υπέρ των γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας

Στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που υπέγραψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την εξασφάλιση νομικής συμβουλής και εν γένει νομικής συνδρομής ενώπιον δικαστηρίων ή λοιπών αρχών για κάθε γυναίκα θύμα έμφυλης βίας, πρόκειται να καταρτισθεί ονομαστικός κατάλογος των Δικηγόρων εκείνων που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση.

Ως εκ τούτου, ΚΑΛΟΥΜΕ όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον ανωτέρω ονομαστικό κατάλογο, να το δηλώσουν στα γραφεία του Δ.Σ.Λ. μέχρι την 19η Ιουνίου 2013.

Επίσης, όσοι εκ των δικηγόρων, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο ονομαστικό κατάλογο, επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη σχετική επιμορφωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 (11.00-18.00) στην Αθήνα και αφορά μόνον όσους/όσες δικηγόρους συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, να το δηλώσουν ομοίως στα γραφεία του Δ.Σ.Λ. μέχρι την 19η Ιουνίου 2013. Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής ΔΕΝ καλύπτονται από το πρόγραμμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ