ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (αφορά τα Ασφαλιστικά Μέτρα της 21ης-9-2012)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λάρισα 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
(αφορά τα Ασφαλιστικά Μέτρα της 21ης-9-2012)

Λόγω της απόφασης των δικαστικών ενώσεων για διακοπή των συνεδριάσεων των Δικαστηρίων την τρέχουσα εβδομάδα, σας διευκρινίζουμε τα κάτωθι όσον αφορά ΜΟΝΟΝ τη συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων της δικασίμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2012 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας :
Οι υποθέσεις αυτές θα αρχίζουν να εκδικάζονται κανονικά στις 9.00 και στις 10.00 η συνεδρίαση θα διακοπεί. Μετά τη λήξη της διακοπής (ήτοι στις 15.00) οι δύο (2) Πρόεδροι που είναι επιφορτισμένοι με την εκδίκαση των εν λόγω υποθέσων, θα συνεχίσουν να δικάζουν κανονικά, καθώς δεν τίθεται εν προκειμένω θέμα παρέλευσης ωραρίου γραμματέα (στην εκδίκαση αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων ως γνωστόν δεν συμπράττουν -υποχρεωτικά τουλάχιστον- γραμματείς).
Οσον λοιπόν αφορά το θέμα της παράστασης των Δικηγόρων στις συγκεκριμένες υποθέσεις μετά τις 15.00, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, λαμβάνοντας υπόψιν την ιδιαίτερη και κατεπείγουσα φύση των εν λόγω υποθέσεων, αποφάσισε σήμερα ότι ναι μεν επιτρέπεται η παράσταση των μελών του στην εκδίκαση των συγκεκριμένων υποθέσεων πέραν της ώρας 15.00, όχι όμως και πέραν της ώρας 16.00, οπότε και θα ενεργοποιηθεί παλαιότερη απόφαση περί αποχής μας από τις συνεδριάσεις των δικαστηρίων πέραν του γνωστού ωραρίου. Οσον αφορά τις υποθέσεις που τυχόν δεν θα έχουν εκδικαστεί έως τις 16.00 και δεδομένης της αποχής μας πέραν της ώρας αυτής, εναπόκειται προφανώς στην κρίση του Δικαστού εάν θα αναβάλει ή θα διακόψει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο