Παράταση απογραφής ασφαλισμένων ΤΥΔΕ

Αθήνα, 27/6/2012

Σας διαβιβάζουμε την επιστολή (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) της Ε.Τ.Ε. σχετικά με τη δοθείσα παράταση απογραφής των ασφαλισμένων του Τ.Υ.Δ.Ε.

1.       Σας παρακαλούμε, ενημερώνετε τα μέλη σας ότι η απογραφή παρατείνεται έως την 28/9/2012.
2.       Επιπλέον, σχετικά με τους Δικηγόρους και Δικαστικούς Επιμελητές  ασφαλισμένους του Τ.Υ.Δ.Ε. θα θέλαμε τη γνώμη σας σχετικά με τη δυνατότητα αποστολής (εκ νέου) των απογραφικών δελτίων της Ε.Τ.Ε. -μόνο για τους μη απογραφέντες ασφαλισμένους- στους κατά τόπους Δικηγορικούς Συλλόγους και στους Συλλόγους Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, προκειμένου να αποφευχθεί όλη αυτή η δυστοκία που δημιουργήθηκε με την αποστολή των απογραφικών δελτίων απευθείας στις διευθύνσεις των ασφαλισμένων. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε, ενημερώστε μας για την έγκρισή σας μέχρι την Παρασκευή 6/7/2012 (είτε στον αριθμό τηλεομοιότυπου 2108814398, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, tyde@4129.syzefxis.gov.gr, υπόψη κου Σαρρή)
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
Ηλίας Σαρρής, Υπεύθυνος έργου απογραφής
Γιώργος Βαζίκας, Αναπλ. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ασφάλισης-Παροχών

«Κύριε Σαρρή και κύριε Βαζίκα, καλημέρα.

Σε απάντηση του παρακάτω μηνύματος, σας γνωρίζουμε ότι η Τράπεζά μας, κατόπιν οδηγιών σας, θα παρατείνει τη διαδικασία απογραφής των ασφαλισμένων μέχρι 28.9.2012.

Όσον αφορά το θέμα της δεύτερης αποστολής, θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά από συνεννόηση με τις συναρμόδιες Διευθύνσεις της Τράπεζάς μας.
Ευχαριστώ πολύ,
Σπυριδούλα Καραμάνου
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών (979)
Υποδιεύθυνση Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών Α’ 
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος»