Επείγουσα ανακοίνωση για συμμετοχή δικηγόρων στις επιτροπές ενστάσεων Κτηματολογίου

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λάρισα 19 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στελέχωση Επιτροπών Ενστάσεων Κτηματολογίου

Όπως μας γνωστοποιήθηκε από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. , επίκειται η σύσταση πέντε (5) επιτροπών ενστάσεων, οι οποίες θα εξετάσουν τις κατ’άρθρο 6 παρ. 4α Ν.2308/1995 αιτήσεις διόρθωσης και τις κατ’άρθρο 7 ιδίου νόμου ενστάσεις κατά των εγγραφών στα προσωρινά κτηματολογικά διαγράμματα και στους προσωρινούς κτηματολογικούς πίνακες, όσον αφορά το Δήμο Λαρισαίων.
Οι ανωτέρω επιτροπές ενστάσεων θα είναι τριμελείς και κατά το Νόμο θα συμμετέχουν σ’αυτές (και) δικηγόροι παρ’εφέταις με πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία . Ο τρόπος λειτουργίας των Επιτροπών, η αμοιβή των μελών τους και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια ορίζονται στην υπ’αριθμ. 538/9-2-2012 απόφαση του Ο.Κ.Χ.Ε.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας καλείται να υποδείξει τα ονόματα 20 δικηγόρων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις (παρ’εφέταις με πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία), προς στελέχωση των ανωτέρω επιτροπών (τακτικοί και αναπληρωματικοί).
Ως εκ τούτου :
Οσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εν λόγω επιτροπές και πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις (παρ’εφέταις με πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία), καλούνται να το δηλώσουν στα γραφεία του Δ.Σ.Λ. το αργότερο έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 14.00.
Εφόσον οι δηλώσεις ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό (20) θα ακολουθήσει κλήρωση, από την οποία θα προκύψει και η ακριβής σειρά των είκοσι (20) δικηγόρων, τα ονόματα των οποίων και θα υποδείξει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των επιτροπών.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ                 ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ

ΕΔΩ το έγγραφο της Κτηματολόγιο Α.Ε.