Συνέδριο Δ.Σ. Σάμου «Ναρκωτικά: Πρόληψη και Καταστολή»

synedrio drugs

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, διοργανώνει στη Σάμο, κατά το χρονικό διάστημα 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2011, Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα : «Ναρκωτικά : Πρόληψη και Καταστολή». Στο Συνέδριο αυτό θα παρευρεθούν ως ομιλητές, αλλά και ως σύνεδροι, εξέχουσες προσωπικότητες του νομικού κόσμου.

Παράλληλα όμως, το Συνέδριο, κατά το χρονικό διάστημα 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2011, θα πλαισιωθεί και από εκδηλώσεις ποικίλου πολιτιστικού περιεχομένου, με την πρόθυμη και ευγενική συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των πολιτιστικών σωματείων του Νομού μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ευαισθητοποίηση και τον συνακόλουθο προβληματισμό μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού του Νομού μας, γύρω από ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα.

Ευελπιστούμε, λοιπόν, οι διοργανωτές και παράλληλα καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές, προκειμένου να συμβάλλουν στην επιτυχία του στόχου των εκδηλώσεων, εκφράζοντας ενδεχομένως και τις δικές τους σκέψεις γύρω από το ζήτημα αυτό.

Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου

Κλικάρετε στην εικόνα για να κατέβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου