Είσπραξη μερίσματος α’ εξαμήνου 2011-Παραλαβή καρτών αναλήψεως

Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας
Λάρισα 29 Ιουνίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, η καταβολή μερισμάτων καθώς και η απόδοση αμοιβών και ΦΠΑ συμβολαίων, θα γίνεται εφεξής δια καταθέσεως των αντίστοιχων χρηματικών ποσών, επ’ονόματι των δικαιούχων δικηγόρων, στην τράπεζα EUROBANK- ERGASIAS. Για το λόγο δε αυτό, δρομολογήθηκε και ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμών και έκδοσης κάρτας αυτόματης ανάληψης επ’ονόματι όλων των μελών του Δ.Σ.Λ. στην εν λόγω τράπεζα.


Κατόπιν των ανωτέρω, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι για λόγους διευκόλυνσής τους, τις ημέρες Πέμπτη 30/6, Παρασκευή 1/7 και Δευτέρα 4/7 και κατά τις εργάσιμες ώρες, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να παραλαμβάνουν τις κάρτες αυτόματης ανάληψης από συνεργείο υπαλλήλων της τράπεζας που θα παρευρίσκεται εκεί και να υπογράφουν τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους και να πιστωθεί το μέρισμα του α’ εξαμήνου 2011 την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν για το λόγο αυτό, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και μία (1) φωτοτυπία αυτής.
Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος παραλείψει να προσέλθει στα γραφεία του Συλλόγου τις παραπάνω ημέρες και ώρες για τις σχετικές ενέργειες και προκειμένου να είναι εφικτή η πίστωση υπέρ αυτού του μερίσματος του α’ εξαμήνου 2011, θα πρέπει να μεταβεί ακολούθως ο ίδιος στην τράπεζα προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του. Τούτο θα γίνεται μόνον στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας EUROBANK- ERGASIAS (διαγωνίως Δικαστικού Μεγάρου) και με καταληκτική ημερομηνία την 8η Ιουλίου 2011 (αρμόδια υπάλληλος : κα Γαλάνη, τηλ. 2410.566103).

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου