Ενημερωτικό Δελτίο 14.06.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα άφησαν οι ομάδες δικηγόρων της Λάρισας (Σ.Α.Δ.Π.Λ.) και του Αρμενόπουλου Θεσσαλονίκης. Σε μία πολύ δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Φαλάνης, οι δύο αντίπαλοι ήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη σημερινή ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λαγηνών Θεσσαλονίκης και θα κρίνει οριστικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Με το άγχος να δυσκολεύει τις κινήσεις τους λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα, μπήκαν οι λαρισαίοι δικηγόροι στο παιχνίδι κι έτσι δεν κατάφεραν να πιάσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την απόδοση που τους οδήγησε σε επιτυχή αποτελέσματα κόντρα στα συγκροτήματα από τη Θήβα και το Αγρίνιο για την προκριματική φάση. Ο αγώνας παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου αφού και οι δύο ομάδες έδωσαν βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία. Πάραυτα οι βυσσινί δικηγόροι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα πολύ δύσκολο γκολ του Κακαράντζα στο 65’, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 80’ ύστερα από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας, σε μία από τις λίγες επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στα καρέ τους.
Για την ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λ. αγωνίστηκαν οι: Χατζηευθυμίου, Μπένης, Μαμάκος, Ζιούνας, Ανδρεάδης, Κουμαντζέλης, Παγώνης, Πράτας, Κορομηλάς, Γραβάνης, Κακαράντζας (Νασιακόπουλος, Τσάτσαρος, Χατζηλάκος, Φακίτσας, Στάμου, Χελιδόνης, Μητράς, Κόρδας, Λιλές).
Από το Σ.Α.Δ.Π.Λ. καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του που επιθυμούν να συνοδεύσουν την αποστολή στο δύσκολο επαναληπτικό αγώνα της Θεσσαλονίκης, να παρευρίσκονται κατά την αναχώρηση του λεωφορείου στις 15:15 στο 1ο Λύκειο Λάρισας.