Ενημερωτικό Δελτίο 30.05.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Δύσκολη πρόκριση στην ημιτελική φάση των «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων κατάφερε να εξασφαλίσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λάρισας ύστερα από την ήττα της με σκορ 4-1 από την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 28/05 στο δημοτικό γήπεδο Πλαταιών στις παρυφές του Κιθαιρώνα κάτω από συνεχή βροχή και σε τεχνητό χλοοτάπητα που δυσκόλεψε κατά πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Παρά την παθιασμένη προσπάθεια των παικτών της Θήβας αλλά και την έντονη υποστήριξη που τους παρείχε το ντόπιο διαιτητικό τρίο, τελικά οι λαρισαίοι δικηγόροι κατάφεραν να διαφυλάξουν την απαιτούμενη διαφορά τερμάτων και να επιτύχουν έτσι την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.
Προσεχής αντίπαλος της λαρισινής ομάδας θα είναι ο «Αρμενόπουλος Θεσσαλονίκης», περσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος και πολυνίκης του θεσμού. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες υπόσχεται αμφίρροπους και δυνατούς αγώνες σε αθλητικά και συναδελφικά πλαίσια, με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση των «8», που φέτος θα διεξαχθεί από 2-10 Ιουλίου στην Κατερίνη. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Λάρισα, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με χρόνο και τόπο διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τον Σ.Α.Δ.Π.Λ.