Ενημερωτικό Δελτίο 09.05.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και δίχως να δοκιμαστούν στο ελάχιστο οι λαρισαίοι δικηγόροι του Σ.Α.Δ.Π.Λ. συνέτριψαν το περασμένο Σάββατο την ομάδα του Δράκοντα Αθηνών επιτυγχάνοντας παράλληλα μια από τις ευρύτερες νίκες της ιστορίας τους με σκορ 10-1. Ο αγώνας, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της λαρισινής ομάδας η οποία έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της Χρήστο Μητρά να κάνει διάφορες δοκιμές αναφορικά με τον επιθυμητό τρόπο παιχνιδιού αλλά και να εξαντλήσει όλες τις διαθέσιμες αλλαγές.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κακαράντζας (4), Λιλές (2), Πράτας, Κόρδας, Κορομηλάς, Κουμαντζέλης. Αγωνίστηκαν οι: Νασιακόπουλος (46’ Χατζηευθυμίου), Γ. Μητράς, Κουμαντζέλης, Ζιούνας, Μαμάκος, Ανδρεάδης (50’ Φακίτσας), Στάμου, Μπένης (46’ Λιλές), Πράτας, Κορομηλάς (46’ Χατζηλάκος), Κακαράντζας (50’ Κόρδας).
Οπωσδήποτε το ματς του Σαββάτου, δίχως να αποτελεί σε καμιά περίπτωση ασφαλές κριτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης, έδειξε ότι η ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λ. βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχει όμως και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Το βέβαιο είναι ότι η ευρεία νίκη αποτέλεσε μια απαραίτητη τονωτική ένεση για το ηθικό της λαρισινής ομάδος ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα (ήττα με 1-0) στην αφιλόξενη έδρα του Αγρινίου και ενόψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα, στα εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα σε Θέμιδα Αθηνών (εκτός), Θήβα (εντός, εκτός) και ιδιαιτέρως στο εντός έδρας ντέρμπι με τον «κακό δαίμονα» της λαρισινής ομάδας Αγρίνιο θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο. Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη (ημιτελική φάση του θεσμού) εξακολουθούν να έχουν πάντα οι λαρισαίοι δικηγόροι καθώς και οι συνάδελφοί τους από το Αγρίνιο.
Αύριο Τρίτη 10.05.2005 και περί ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου φιλικός αγώνας προπόνησης μεταξύ της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. και του τοπικού Αστέρα. Οι παίκτες των δύο ομάδων καλούνται όπως βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:45.