Ενημερωτικό Δελτίο 28.06.04

Με άδοξο τρόπο έσβησαν οι προσδοκίες των λαρισαίων δικηγόρων-ποδοσφαιριστών του Σ.Α.Δ.Π.Λ. για φετινή πρόκριση της ομάδας τους στην τελική φάση του πανελλήνιου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων. Σε ένα δραματικό αγώνα, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Βριλλησίων, η ομάδα της Λάρισας γνώρισε πικρή ήττα-αποκλεισμό από την αντίπαλο ομάδα του Δημοσθένη Αθηνών με σκορ 4-2.

Η λαρισινή ομάδα που παρατάχθηκε με τις σημαντικές απουσίες των Ζιούνα, Κουμαντζέλη και με τον Μαμάκο να αγωνίζεται τραυματίας (αποχώρησε στο 25’), ξεκίνησε τον αγώνα δυναμικά και έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό ύστερα από υπέροχο συνδυασμό και πλασέ του Γραβάνη που πέρασε μόλις άουτ. Ακολούθως, και δίχως να έχει απειληθεί ιδιαίτερα, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές από δύο στημένες φάσεις (φάουλ και πέναλτυ στο 20’ και το 35’ αντίστοιχα), κατάφερε όμως να απαντήσει κατάλληλα και στις δύο περιπτώσεις με το βαρύ πυροβολικό της Γιώργο Κακαράντζα (από πάσες των Μπένη 23’ και Κορομηλά 38’), με το ημίχρονο να λήγει με το σκορ-πρόκριση 2-2.
Στην επανάληψη οι Λαρισαίοι παίκτες δεν φάνηκε ότι θα απειληθούν ιδιαίτερα, δέχθηκαν όμως το 3-2 στο 55’ μετά από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας και το απολύτως αναπάντεχο τέρμα του αποκλεισμού στο 75’ μετά από ένα περίεργο σουτ του Αθηναίου σέντερ φορ Ζερίτη από 30 μέτρα. Στο διάστημα που απέμεινε, οι δικηγόροι της Λάρισας βγήκαν μαζικά στην επίθεση και προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των Αθηναίων συναδέλφων τους δίχως τελικά να το καταφέρουν, και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Δημοσθένη να πανυγηρίζουν έξαλλα τη δίκαιη πρόκρισή τους.
Οι Λαρισαίοι δικηγόροι μετά τις πρόωρες διακοπές τους (αποκλείονται από την τελική φάση για πρώτη φορά στα τελευταία 5 χρόνια), θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά την έναρξη του νέου δικαστικού έτους με την ελπίδα να επιτύχουν στην ερχόμενη διοργάνωση μία ακόμη καλύτερη παρουσία και να διεκδικήσουν τον τίτλο με περισσότερες αξιώσεις. Το ενθαρρυντικό στη φετινή πρώτη παρουσία της λαρισινής ομάδας υπό την σκέπη του νεοσύστατου Συλλόγου Αθλουμένων Δικηγόρων Λάρισας, είναι η σημαντική ανανέωση του αθλητικού δυναμικού της ομάδας με την προσέλευση πολλών νέων δικηγόρων και ασκούμενων δικηγόρων αλλά και η επάνοδος των Αποστόλη Κορομηλά, Γιώργου Μητρά και Δημήτρη Γουγούλα.
Η σύνθεση της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. ήταν: Ταμπάρας, Γραβάνης, Ανδρεάδης, Γουγούλας, Μαμάκος (25’ Λιλές), Κολοκυθόπουλος, Σταυριανός, Μπένης, Πράτας, Κορομηλάς (60’ Νάρης), Κακαράντζας.
Tο Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Α.Δ.Π.Λ. επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, προπονητή της ομάδας Τηλέμαχο Ζιάκα για την αφιλοκερδή προσφορά του στην ομάδα, το STRETTO-Espresso Bar, Μαρίνου Αντύπα 1 για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού, καθώς επίσης και τους Δήμους Κοιλάδας, Γιάννουλης και προσωπικά τους δημάρχους κ.κ. Μπάρδα, Αράπκουλε, τους αντιδημάρχους κ.κ. Οικονόμου, Καρυώτη και τον πρόεδρο του Α.Ο.Δ. Γιάννουλης κ. Ντιμπουρλιάγκα, καθώς και τα σωματεία της Δήμητρας Γιάννουλης, του Φαλανιακού και του Σμόλικα για την βοήθειά τους στην επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας, αλλά και τον τοπικό τύπο για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου