Ενημερωτικό Δελτίο 10.05.04

Κατά πολύ ανώτερη από το αξιόμαχο πειραιώτικο αυγκρότημα παρουσιάστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λ. στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της και επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0. Στον αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο Γιάννουλης το περασμένο Σάββατο, οι Λαρισαίοι δικηγόροι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους για νίκη και ταυτόχρονη εξασφάλιση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγόρων, επιδεικνύοντας δύναμη, πείσμα και αυτοσυγκέντρωση.

Μορφή της αναμέτρησης ήταν για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Κακαράντζας που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του αποδεικνύοντας την κλάση του, ενώ πρωταγωνίστησε σε πλήθος άλλων φάσεων. Η ομάδα του Πειραιά από την πλευρά της έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα ταλαιπώρησε την άμυνα της Λάρισας, η οποία βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα με τους Μαμάκο-Ζιούνα-Νάρη να εξουδετερώνουν πλήρως τα ατού των Πειραιωτών πριν πλησιάσουν την εστία του σταθερότατου Χατζηευθυμίου.
Έχοντας σαφείς οδηγίες από τον προπονητικό δίδυμο Ζιάκα-Κολοκυθόπουλου, οι λαρισαίοι δικηγόροι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά, αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ως αποτέλεσμα, στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από ατομικές προσπάθειες του Κακαράντζα. Η υπεροχή της λαρισινής ομάδας καρποφόρησε στο 20’ όταν μετά από κλέψιμο του Γραβάνη, ο Τόλης Κορομηλάς (στο φετινό του ντεμπούτο) έβγαλε με καταπληκτική μπαλιά ακριβείας από 40 μέτρα τον Κακαράντζα τετ α τετ με τον Πειραιώτη πορτιέρο, τον οποίο απέφυγε και πλάσαρε στην κενή εστία εν μέσω πανυγηρισμών. Κατόπιν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Πειραιώτες δικηγόρους να προσπαθούν να αντιδράσουν δίχως αποτέλεσμα, ενώ το ημίχρονο έληξε με ευκαιρία της Λάρισας ύστερα από γυριστό σουτ του Γραβάνη που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της Λάρισας συνεχίστηκε, και η νίκη κλείδωσε όταν ο Κακαράντζας μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος μετά από ανατροπή του στο 65’. Η συνέχεια του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές και κατάφερε να κρατήσει με άνεση το αποτέλεσμα εγκαινιάζοντας έτσι ένα «εφιαλτικό» ποδοσφαιρικό Σάββατο για τις ομάδες του Πειραιά.
Η σύνθεση της λαρισινής ομάδας: Χατζηευθυμίου, Νάρης, Ζιούνας, Μαμάκος, Κουμαντζέλης (75’ Φακίτσας), Ανδρεάδης, Μπένης, Κορομηλάς (75’ Σταυριανός), Γραβάνης (65’ Ντέφας), Κακαράντζας, Κόρδας (65’ Λιλές).
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Δ.Π.Λ. επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμο Γιάννουλης και προσωπικά τον αντιδήμαρχο κ. Οικονόμου και τον πρόεδρο του Α.Ο.Δ. Γιάννουλης κ. Ντιμπουρλιάγκα, καθώς και το σωματείο της Δήμητρας Γιάννουλης και τον πρόεδρο κ. Λεωνιδάκη για την βοήθειά τους στην επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας.