Ενημερωτικό Δελτίο 05.05.04

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για τη φετινή σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Γιάννουλης στις 3 μ.μ. η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λ. Η βαθμολογική σημασία του αγώνα είναι δεδομένη αφού ενδεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα θα σημάνει για τη λαρισινή ομάδα την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη (ημιτελική) φάση.

Αντίπαλός της θα βρεθεί το ισχυρότατο ποδοσφαιρικό συγρότημα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά που αποτελώντας μια παραδοσιακή δύναμη, φέτος μάχεται ιδιαίτερα ενισχυμένο για την αναρρίχησή του στην κορυφή του Δικηγορικού Πρωταθλήματος. Η πειραϊκή ομάδα αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο καθώς προέρχεται από νίκη μέσα στην Καβάλα με σκορ 1-4 και προηγείται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη βαθμολογία του ομίλου με έξι βαθμούς έναντι τεσσάρων της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. Φυσικά και η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού προέρχεται από μια ιστορικής σημασίας ισοπαλία μέσα στον Πύργο και έτσι έγινε η μοναδική δικηγορική ομάδα που απέφυγε την ήττα μέσα στην αφιλόξενη Ηλεία τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια! Επιπλέον, το Σάββατο στον πάγκο της λαρισινής ομάδας θα κάτσει για πρώτη φορά φέτος ο από τριετίας προπονητής της Τηλέμαχος Ζιάκας, λίγες μόλις ημέρες μετά την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της ομάδας του Δήμητρας Γιάννουλης στην Α’ ΕΠΣΛ.
Στον διοικητικό τομέα τώρα, μέσα στον Απρίλιο έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Αθλουμένων Δικηγορων Πρωτοδικείου Λάρισας όπου εξελέγη διοίκηση και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Φίλιππος Σαμαράς-πρόεδρος, Δημήτριος Λιλές-αντιπρόεδρος, Τρύφωνας Τσάτσαρος-γενικός γραμματέας, Αντώνιος Γραβάνης-ταμίας και Στυλιανός Καλογεράς-μέλος (γενικός αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος).
Tα μέλη του Σ.Α.Δ.Π.Λ. ευχαριστούν θερμά το STRETTO-Espresso Bar, Μαρίνου Αντύπα 1 για την ευγενική προσφορά αθλητικού υλικού.