Ανακοίνωση για τη δυνατότητα εγγραφής σε αυτόματες ειδοποιήσεις απο το www.dslar.gr και την επιπλέον παρουσία του ΔΣΛ στα κοινωνικά δίκτυα

Σας ενημερώνουμε πως ήδη απο εχθές 07.02.2018 στον ιστότοπο μας www.dslar.gr ενσωματώθηκε η δυνατότητα εγγραφής οποιουδήποτε επισκέπτη σε αυτόματες ειδοποιήσεις (push notifications) για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτόν. Έτσι, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τον ιστότοπο θα ανοίξει ένα παραθυράκι στον φυλλομετρητή σας (browser) που θα σας ρωτά αν θέλετε να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις. Επιλέξτε ναι ή συνέχεια ή να επιτρέπεται (ανάλογα τον browser) και στο εξής κάθε ανάρτηση που θα γίνεται στον ιστότοπο θα εμφανίζεται αυτόματα στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας αυτή στο μέλλον και να διαγραφείτε ή και να επανεγγραφείτε οποτεδήποτε.

Επίσης απο σήμερα 08.02.2018 ο Δ.Σ.Λάρισας αποκτά ενεργότερη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα (social media).Έτσι εκτός απο τη σελίδα στο :

facebook https://www.facebook.com/dslar.gr/,

twitter https://twitter.com/dslargr?lang=en

youtube https://www.youtube.com/channel/UCmFKSDlWyb8b-5cXcLUQhoA?view_as=subscriber (το οποίο θα αντικαταστήσει τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό https://www.youtube.com/channel/UCnD5KhxA4iodd-8M48bqgOQ και θα μεταφερθούν απο αυτόν όλα τα βίντεο)

ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας θα έχει πλέον παρουσία και στο

linkedIn https://www.linkedin.com/in/dikigorikos-syllogos-larissas-70a0b6159/

google+ https://plus.google.com/118232530515665152008 και

instagram https://www.instagram.com/dikigorikossyllogoslarissas/

Ακολουθήστε τους παραπάνω συνδέσμους (links) έτσι ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τις ενημερώσεις, τα τελευταία νέα και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

dslar-notifications02 dslar-notifications01