Αποκλειστικά για δικηγόρους Λάρισας: Δυνατότητα αποπληρωμής ασφαλιστικών εισφορών 2016 σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής Eurobank

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 Λάρισα, 20 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δυνατότητα αποπληρωμής ασφαλιστικών εισφορών 2016
σε 12 άτοκες δόσεις για τους δικηγόρους Λάρισας

Μετά από αίτημά μας με σκοπό τη διευκόλυνση των συναδέλφων, κατέστη εφικτό και η τράπεζα EUROBANK προσφέρει αποκλειστικά στους δικηγόρους μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας τη δυνατότητα αποπληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του 2016, σε έως και 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.  Η πληρωμή καλύπτει όλους τους κλάδους του ΕΤΑΑ (ΤΝ-ΤΕΑΔ-ΤΥΔΕ) και αφορά μη ληξιπρόθεσμες εισφορές έτους 2016.

Η δυνατότητα παρέχεται σε όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank στο πλαίσιο του εκάστοτε πιστωτικού ορίου.

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να κάνουν χρήση της ανωτέρω δυνατότητας, αλλά δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα της εν λόγω τράπεζας, έχει υπάρξει μέριμνα για εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις ΔΣΛ. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21.03.2017, Τετάρτη 22.03.2017 και Πέμπτη  23.03.2017 και από ώρα 10πμ ως 1μμ, αντιπροσωπεία υπαλλήλων της τράπεζας θα βρίσκονται στον 2ο όροφο του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας παραλαμβάνοντας αιτήσεις έκδοσης νέας πιστωτικής κάρτας, αύξησης πιστωτικού ορίου υφισταμένης κάρτας και τα σχετικά δικαιολογητικά (βλ. συνημμένο). Εκτός του ανωτέρω ωραρίου, οι συνάδελφοι μπορούν να εξυπηρετούνται από το κεντρικό κατάστημα Eurobank(Κεντρική Πλατεία Λάρισας).

Για τους παλιούς και νέους κατόχους πιστωτικών καρτών, η πληρωμή (με ταυτόχρονο καθορισμό αριθμού ατόκων δόσεων) θα γίνεται στα τραπεζικά καταστήματα Eurobank, αρχής γενομένης από την 27.03.2017.

Σημειώνεται ότι η έκδοση πιστωτικής κάρτας και ο καθορισμός του εκάστοτε πιστωτικού ορίου υπόκειται στην ευχέρεια της τράπεζας, και κρίνεται κατά περίπτωση σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ      ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ

Απαραίτητα έγγραφα/δικαιολογητικά έκδοσης πιστωτικών καρτών
1. Πιστοποιητικό Ταυτοποίησης
2. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας
3. Mηχανογραφημένη μισθοδοσία τελευταίου 2μηνου για μισθωτούς
4. Λογαριασμός σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας τελευταίου 3μηνου
5. Λογαριασμός ΔΕΚΟ εντός 6μήνου μόνο για τις περιπτώσεις που η δ/νση της αίτησης επιβεβαιώνεται από Εκκαθαριστικό/Λογαριασμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας
Κατά περίπτωση μπορεί να ζητηθούν κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων πιστωτικών καρτών, πλέον των απαραίτητων εγγράφων, επιπλέον δικαιολογητικά.