Συνεχίζεται η χορήγηση ψηφιακών υπογραφών στα μέλη του Συλλόγου

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα, 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να αποκτήσουν τώρα ψηφιακή υπογραφή για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων, πως η χορήγηση αυτών συνεχίζεται στα γραφεία του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όσα μέλη επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του portal «www.olomeleia.gr» ακολουθώντας ΟΛΗ τη διαδικασία που περιγράφεται στον πρακτικό οδηγό που θα βρείτε συνημμένο στην παρούσα. Η χορήγηση των ψηφιακών υπογραφών θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και από ώρες 09:00-11:00 στη βιβλιοθήκη του Συλλόγου.

Η ενημέρωση για τη διαδικασία έκδοσης ψηφιακής υπογραφής (εγκατάσταση,  ενεργοποίηση και παραλαβή ψηφιακών πιστοποιητικών) θα γίνεται από την υπάλληλο του Συλλόγου κ. Φανή Θέμελη και το συνάδελφο κ. Φώτιο Γιαννούλα, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν για το λόγο αυτό από το κλιμάκιο του ΔΣΑ που επισκέφτηκε προ ημερών το Σύλλογο.

Η ενημέρωση διαρκεί μισή ώρα περίπου και θα γίνεται σε ομάδες των 2 συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, το δε πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας. Η έκδοση και παραλαβή της ψηφιακής υπογραφής θα γίνεται στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου την ημέρα και ώρα του ραντεβού σας αποκλειστικά με τη φυσική παρουσία σας ενώ θα πρέπει να έχετε μαζί σας μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σας καθώς και τους κωδικούς εισόδου στο taxisκαι στο olomeleia.gr

Το κόστος για την απόκτηση της ψηφιακής υπογραφής ανέρχεται στο ποσό των 22,00 € + ΦΠΑ 5,28 € (27,28 € σύνολο) το οποίο πρέπει να προεξοφληθεί με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής.

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ