Νέος σύγχρονος ιστότοπος από τον ΕΦΚΑ

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, ανανέωσε και αναβάθμισε τον επίσημο ιστότοπό του, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο, σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και υποδομής.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ εστιάζει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό της περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στο πληροφοριακό υλικό των υπηρεσιών του Φορέα.

Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή ταμπλέτας και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Καθώς ο ιστότοπος του ΕΦΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, ως η κύρια πηγή εξυπηρέτησης (ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών) και πληροφόρησης (πλήρης πάροχος υλικού ενημερωτικού χαρακτήρα), οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, συνάδουν με τη βασική προτεραιότητα του Φορέα που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διευκόλυνση των πολιτών με ψηφιακά μέσα, αντανακλώντας το σύγχρονο πρόσωπο του ΕΦΚΑ.

εφκα εικονα