Χορήγηση ψηφιακής υπογραφής στους Δικηγόρους Λάρισας για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λάρισα, 26/09/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Τετάρτη 3/10/2018 απο ώρα 11:00 και την Πέμπτη 4/10/2018 και Παρασκευή 5/10/2018 από ώρα 09.00 π. μ. θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή Πληροφοριακών Συστημάτων Δ.Σ.Α. για θέματα Πληροφορικής, ενδιαφέροντος της Ολομέλειας κ. Βασίλειο Μανιό, ενημέρωση για τη διαδικασία έκδοσης ψηφιακής υπογραφής (εγκατάσταση,  ενεργοποίηση και παραλαβή ψηφιακών πιστοποιητικών), η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του portal «www.olomeleia.gr» ακολουθώντας ΟΛΗ την διαδικασία που περιγράφεται στον πρακτικό οδηγό που θα βρείτε συνημμένο στην παρούσα. Η ενημέρωση διαρκεί μισή ώρα περίπου και θα γίνεται σε ομάδες των 3 συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, το δε πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας.

Η έκδοση και παραλαβή της ψηφιακής υπογραφής θα γίνει στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου την ημέρα και ώρα του ραντεβού σας αποκλειστικά με τη φυσική παρουσία σας.

Το κόστος για την απόκτηση της ψηφιακής υπογραφής ανέρχεται στο ποσό των 22,00 € + ΦΠΑ 5,28 € (27,28 € σύνολο) το οποίο πρέπει να προεξοφληθεί με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής.

Η Πρόεδρος

Νικολέττα Ν. Μπασδέκη