Ανακοίνωση για την ανάρτηση σε ηλεκτρονική μορφή των τευχών του έτους 2017 του περιοδικού «Δικογραφία»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ανάρτηση στον ιστότοπο και σε ηλεκτρονική μορφή, όλων των τευχών του έτους 2017 του νομικού περιοδικού του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας «Δικογραφία», το οποίο επιμελείται ο δικηγόρος κ. Μιχαήλ Παπαγεωργίου. Σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι τώρα, τα τεύχη του περιοδικού δεν αναρτήθηκαν ως ένα ενιαίο και δύσχρηστο pdfαρχείο, αλλά κάθε μία μελέτη ή απόφαση δικαστηρίου που περιλαμβάνεται σε αυτά, αναρτήθηκε ως ξεχωριστό άρθρο το οποίο μπορεί κανείς να αναγνώσει μεμονωμένα. Ταυτόχρονα, για κάθε τεύχος, δημιουργήθηκε ξεχωριστή σελίδα, στην οποία εμφανίζονται κατά σειρά τα περιεχόμενα του τεύχους, με την αντίστοιχη περίληψη τους, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα και ως σύνδεσμος (link) προς το συγκεκριμένο άρθρο, με το πλήρες κείμενο της κάθε δημοσίευσης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεύχη αυτά στην ενότητα «Δικογραφία»του μενού του ιστότοπου αλλά και κάνοντας κλικ εδώ, εδώ και εδώ.  Σας επισημαίνουμε πως μπορείτε, χρησιμοποιώντας το κουμπί της αναζήτησης του ιστότοπου (δηλαδή το μεγεθυντικό φακό που βρίσκεται στην πάνω δεξιά του μενού του ιστότοπου), να κάνετε αναζήτηση στα άρθρα της «Δικογραφίας» αναγράφοντας είτε αριθμό απόφασης είτε άρθρο κώδικα ή αριθμό νόμου είτε νομικό όρο είτε οποιαδήποτε άλλη φράση.

Η προσπάθεια να μεταφερθούν και τα τεύχη των προηγούμενων ετών στον ιστότοπο με την ίδια μορφή θα συνεχιστεί με σκοπό το περιοδικό να εξελιχθεί σε μία ηλεκτρονική βάση νομολογίας των Δικαστηρίων της Λάρισας η οποία θα είναι και εύχρηστη και -κατά το δυνατό- πλήρης.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Screen Shot 03-18-18 at 05.42 PMScreen Shot 03-18-18 at 05.43 PM