Έναρξη λειτουργίας newsletter

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε ότι η νέα Διοίκηση του Συλλόγου θέτει από σήμερα σε εφαρμογή μια επιπλέον μορφή επικοινωνίας και ενημέρωσης προς όλα τα μέλη του, το newsletter του www.dslar.gr. Στο newsletter www.dslar.gr έχουν εγγραφεί αυτόματα όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν δηλώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τους (e-mail) στη Γραμματεία, και σε αυτή θα το λαμβάνουν. Στη λίστα αυτή θα μπορούν να εγγράφονται και ασκούμενοι, εφόσον δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Γραμματεία του Συλλόγου. Σύντομα θα υπάρξει φόρμα στον ιστότοπο όπου θα μπορούν να εγγραφούν και να λαμβάνουν το newsletter και μη μέλη του ΔΣΛ, η λίστα αυτή όμως θα είναι διαφορετική, όπως και διαφορετικό θα είναι το περιεχόμενο που θα λαμβάνουν τα μέλη αυτής (θα είναι ενημερωτικό και μόνο, δεν θα έχει, όπως είναι λογικό, μηνύματα επικοινωνίας της Διοίκησης προς τα μέλη).

Οι ενημερώσεις αυτές θα αποστέλλονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή, αλλά και κάθε φορά που θα υπάρχουν εξαιρετικά σημαντικές ειδήσεις ή κατεπείγουσα ανάγκη επικοινωνίας της Διοίκησης με τα μέλη του Συλλόγου. Το περιεχόμενο του, το οποίο θα επιμελείται ο νέος Διαχειριστής του ιστότοπου κ. Φώτιος Γιαννούλας, θα είναι συνήθως μια επιλογή από τις σημαντικότερες αναρτήσεις και ενημερώσεις που θα έχουν γίνει στον ιστότοπο κατά το προηγούμενο -της σύνταξής του- χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, το πρώτο μήνυμα, με το οποίο εγκαινιάζεται η χρήση της εφαρμογής, συμπίπτει με την ανάγκη αποστολής σε όλους τους συναδέλφους, της εγκυκλίου του Συλλόγου η οποία περιλαμβάνει υπενθύμιση των ετήσιων υποχρεώσεων σας προς αυτόν. Η εγκύκλιος αυτή ΔΕΝ θα εκτυπωθεί και ΔΕΝ θα αποσταλεί ταχυδρομικά, παρά μόνο μέσα από το πρώτο μήνυμα, σε ηλεκτρονική μορφή.

Πιστεύουμε πως σύντομα η νέα αυτή εφαρμογή θα αποτελέσει ένα επιπλέον αποτελεσματικό μέσο άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας μας και θα βοηθήσει και στην εξοικονόμηση πόρων του Συλλόγου, καθώς φιλοδοξούμε, σταδιακά, η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Συλλόγου προς όλους, να αντικαταστήσει τη συμβατική.

Η Πρόεδρος

Νικολέττα Ν. Μπασδέκη