ΔΣΛ-ΕΚΑΒ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή για δικηγόρους και δικαστικούς – 05.05.2017 (προθεσμία)

56ΕΚΑΒdslarLOGO

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 Λάρισα, 19 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών
και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

Κατόπιν αιτήματός μας, το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 (5:30μμ), στο Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας (αίθουσα εκδηλώσεων). Η εκπαίδευση που θα είναι τετράωρης διάρκειας, θα περιλαμβάνει θεωρητική παρουσίαση και πρακτική εξάσκηση με χρήση κατάλληλου εκπαιδευτικού εξοπλισμού και θα καλύπτει την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους δικηγόρους Λάρισας και στους εργαζόμενους στον κλάδο της Δικαιοσύνης (δικαστές, εισαγγελείς, δικαστικούς γραμματείς).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 28.04.2017 στη γραμματεία του ΔΣΛ. Δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση του σεμιναρίου δίχως προηγούμενη δήλωση συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται η ύπαρξη δύο αυτόματων απινιδωτών, κυριότητας ΔΣΛ, που βρίσκονται τοποθετημένοι στο γραφείο Προϊσταμένης Γραμματείας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας (α’ όροφος Δικαστικού Μεγάρου) καθώς και στη γραμματεία του ΔΣΛ (α’ όροφος Μεγάρου Δικηγόρων).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ      ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ