Ενημερωτικό Δελτίο 06.07.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Την πολύ καλή τους έως τώρα παρουσία στην τελική φάση του 21ου Π.Π.Δ.Σ. συνεχίζουν σήμερα οι λαρισαίοι δικηγόροι του Σ.Α.Δ.Π.Λ. Ξεπερνώντας το «καθιερωμένο» ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας (μετρούν μόλις μια νίκη πρεμιέρας σε 8 συμμετοχές τελικής φάσης), οι παίκτες του Χρήστου Μητρά κατάφεραν να προκριθούν πρώτοι στον όμιλό τους, νικώντας με μεγάλα σκορ τόσο την διοργανώτρια Κατερίνη (4-1), όσο και τον ισχυρότατο Δημοσθένη Αθηνών (3-1).

Στον σημερινό ημιτελικό (18:15 γήπεδο Νέων Πόρων) το λαρισινό συγκρότημα τίθεται αντιμέτωπο με τον κάτοχο του τίτλου Σόλωνα Αθηνών, που τερμάτισε δεύτερος στον άλλο όμιλο. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που τους ταλαιπωρούν, οι «βυσσινί δικηγόροι» αισιοδοξούν ότι μπορούν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο και να εισέλθουν πανυγηρικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Η ομάδα τους άλλωστε, απέδειξε φέτος, ότι ξέρει να ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση, και να βρίσκει επαρκείς λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το προχθεσινό ματς κόντρα στον Δημοσθένη, όπου η λαρισινή ομάδα παρότι αγωνιζόταν με πολλές απουσίες βασικών στελεχών και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να το ανατρέψει και να πετύχει σπουδαία νίκη. Στον σημερινό αγώνα εξάλλου, το παρόν αναμένεται να δώσουν πολυάριθμα μέλη του Δ.Σ.Λ. και φίλοι της ομάδας.
Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Α.Δ.Π.Λ. απευθύνουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους στον μεγάλο χορηγό του συλλόγου τους, την τράπεζα «MARFIN BANK».