Ενημερωτικό Δελτίο 30.06.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Με τις αποσκευές τους γεμάτες ελπίδες για μια καλή παρουσία στην τελική φάση των «8» του Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων αναχωρούν για την Πιερία σήμερα οι «βυσσινί δικηγόροι» του Σ.Α.Δ.Π.Λ. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει με τέσσερις αγώνες, σήμερα στις 19:00. Πρόκειται για παιχνίδια της φάσης των ομίλων (2 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων) η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο αγωνιστικές την Κυριακή και την Τρίτη. Η κλήρωση των δύο ομίλων (και ο καθορισμός των γηπέδων) θα λάβει χώρα μόλις σήμερα στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο της Κατερίνης. Οι δύο πρωτοπόροι των ομίλων θα τεθούν χιαστί αντιμέτωποι στους δύο ημιτελικούς της ερχόμενης Πέμπτης και η κατάκτηση του τροπαίου θα κριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 09.07.05.

Διεκδικητές του τίτλου εκτός από τη λαρισινή ομάδα είναι ακόμη οι ομάδες από Κατερίνη, Κομοτηνή, Νέους Δικηγόρους (Αθήνα), Σόλωνα (Αθήνα), Δημοσθένη (Αθήνα), Αριστοτέλη (Θεσσαλονίκη), Μεγ. Αλέξανδρο (Θεσσαλονίκη).
Οι λαρισαίοι δικηγόροι πάντως, που προέρχονται από την ιστορική πρόκριση επί του πολυνίκη Αρμενόπουλου Θεσσαλονίκης και δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, επιστρέφουν φέτος στην ελίτ της εγχώριας διοργάνωσης ύστερα από την απουσία της περυσινής περιόδου και ευελπιστούν να κάνουν την έκπληξη. Στο πλευρό τους αναμένεται να βρίσκονται σε κάθε αγώνα αρκετοί συνάδελφοί και φίλαθλοι που θα μετακινηθούν οδικώς για την Πιερία.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο διεξαγωγής των επόμενων παιχνιδιών θα δημοσιευθούν δια του τύπου.
Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Α.Δ.Π.Λ. απευθύνουν και δημόσια τους συναδελφικούς τους χαιρετισμούς προς τις διοικήσεις του Δ.Σ.Λ. και Λ.Ε.Α.Δ.Π.Λ. για την αρωγή που παρέχουν στην προσπάθειά τους.