Ενημερωτικό Δελτίο 23.05.05

Ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στην επόμενη (ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων βρίσκονται οι δικηγόροι του Σ.Α.Δ.Π. Λάρισας υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Μητρά. Στον κρισιμότερο και δυσκολότερο αγώνα της φετινής περιόδου, και μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους συναδέλφους τους, οι Λαρισαίοι Δικηγόροι έδειξαν χαρακτήρα και πήραν αυτό που αποκλειστικώς ζητούσαν, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν το σκληροτράχηλο και δεμένο συγκρότημα των συναδέλφων τους από το Αγρίνιο, αλλά και τη δυσμενή παράδοση (μόλις μία ισοπαλία) και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, κατάφεραν με μια αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ημίχρονο να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με άριστους οιωνούς για τη λαρισινή ομάδα που από πολύ νωρίς επέβαλε το ρυθμό της και με πλαγιοκοπήσεις των Κουμαντζέλη και Ανδρεάδη έφτανε κοντά στο γκολ. Κλασικές ευκαιρίες χάθηκαν στο διάστημα αυτό από τους Κορομηλά, Γραβάνη και Παγώνη. Το Αγρίνιο όμως αιφνιδίασε τους Λαρισαίους παίκτες όταν στο 40’ ο Ασημάκης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Μετά από μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γραβάνη στο 55’, ο Γιώργος Κακαράντζας στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σκοράροντας με πλασέ, ύστερα από πάσα-τρύπα του Πράτα. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την λαρισαϊκή ομάδα να έχει την καθολική υπεροχή και τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Τελικά με απευθείας κτύπημα φάουλ του Αντώνη Γραβάνη από σχεδόν 40 μέτρα σημειώθηκε το τελικό 2-1 στο 80’, δίνοντας το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς.
Η σύνθεση της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. ήταν: Χατζηευθυμίου, Μπένης, Ζιούνας, Τσάτσαρος, Ανδρεάδης, Κουμαντζέλης (60’ Λιλές), Παγώνης, Πράτας, Κορομηλάς (75’ Στάμου ), Γραβάνης (88’ Καλογεράς), Κακαράντζας.
Η ομάδα του Σ.Α.Δ.Π.Λ. φιγουράρει μετά την προχθεσινή νίκη της μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου της έχοντας να αντιμετωπίσει στον τελευταίο της αγώνα της την ομάδα των Θηβών εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο.