Ενημερωτικό Δελτίο 04.04.05

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Νικηφόρα συνέχισαν οι λαρισαίοι δικηγόροι-ποδοσφαιριστές του Σ.Α.Δ.Π.Λ. την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγόρων. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Χρήστου Μητρά, η λαρισινή ομάδα επιβλήθηκε με σκορ 7-1 της «Θέμιδος Αθηνών» σε έναν αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Ανθούπολης. Το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και, λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου, δεν παίχτηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Για την ιστορία αναφέρεται ότι τα γκόλ πέτυχαν οι Γιώργος Κακαράντζας (6) και Γιώργος Στάμου.

Η σύνθεση της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. ήταν: Χατζηευθυμίου (46’ Νασιακόπουλος), Μπένης, Τσάτσαρος, Ζιούνας, Ανδρεάδης, Μαμάκος (46’ Κουτσογιάννης), Χατζηλάκος (46’ Κουμαντζέλης), Γραβάνης, Στάμου, Κόρδας (50’ Φακίτσας), Κακαράντζας (60’ Σάκκας).
Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας των Λαρισαίων δικηγόρων συνεχίζονται με το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα του Δ.Σ. Αγρινίου, που θα κρίνει οριστικά ποιος θα έχει το πάνω χέρι στον όμιλο.
Σήμερα οι δικηγόροι θα τεθούν αντιμέτωποι με αντιπροσωπευτική ομάδα των Δημοσιογράφων της Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Ανθούπολης σε ένα ντέρμπι γοήτρου…