Ενημερωτικό Δελτίο 21.06.04

Υπ’ όψιν αθλητικού τμήματος

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου άφησαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Δικηγόρων της Λάρισας (Σ.Α.Δ.Π.Λ.) και του Δημοσθένη Αθηνών. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη και υγρασία στο γήπεδο της Φαλάνης το περασμένο Σάββατο, η λαρισινή ομάδα, δίχως να βρεθεί σε καλή μέρα, κατάφερε να επικρατήσει του Δημοσθένη με σκορ 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, καθιστά τον επαναληπτικό αγώνα της Γλυφάδας μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία για τους Λαρισαίους Δικηγόρους που πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, αν θέλουν να επιτύχουν την πέμπτη συνεχή τους πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Σέρρες, 2-11 Ιουλίου).

Έχοντας σημαντικές απουσίες στην ενδεκάδα, η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα νωθρά και καρδιοχτύπησε σε δύο αντεπιθέσεις των δυνατών και επικίνδυνων Αθηναίων στο πρώτο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι ισορροπήθηκε στη συνέχεια, και οι Λαρισαίοι ευτύχησαν να επιτύχουν το μοναδικό τους τέρμα στο 25’, μετά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Κακαράντζας. Η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να επιτύχει και άλλα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά τα σουτ του Τόλη Κορομηλά δεν βρήκαν το στόχο τους, ενώ ο πορτιέρο του Δημοσθένη είπε όχι σε δυνατό σουτ του Γραβάνη στο 40’. Ο ρυθμός του αγώνα, βοηθούσης της ζέστης, έπεσε στο β’ ημίχρονο και ως εκ τούτου δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Η Λάρισα εντούτοις, έχασε μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση, αλλά το πλασέ του Κακαράντζα στο 80’ πέρασε μόλις άουτ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει τραυματισμένος στη γάμπα ο μελλόνυμφος στόπερ της λαρισινής ομάδος, Ανδρέας Ζιούνας. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται ως δίκαιο και επιτεύχθηκε έναντι ενός γνώριμου και πολύ επικίνδυνου αντιπάλου που αναμένεται να «τα δώσει όλα» στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στη Γλυφάδα.
Η σύνθεση της ομάδας του Σ.Α.Δ.Π.Λ. ήταν: Ταμπάρας, Γραβάνης, Ανδρεάδης (70’ Ντέφας), Γουγούλας, Ζιούνας (75’ Σταυριανός), Κολοκυθόπουλος, Μπένης, Πράτας, Κορομηλάς (80’Κόρδας), Κακαράντζας, Λιλές (70’ Ηλιάδης).
Στους υπόλοιπους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Πειραιάς-Αγρίνιο : 1-2
Πάτρα-Κόρινθος: 4-0
Νέοι Δικηγόροι Αθήνας – Κατερίνη: 3-1
Αρμενόπουλος Θεσ/κης – Ηράκλειο: 5-1
Αριστοτέλης Θεσ/κης – Ξάνθη: 5-1
Σόλων Αθηνών – Κοζάνη: 7-0